Bestelling en levering

Wij laten je graag profiteren van scherpe prijzen. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar je te versturen.  Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag- en verpakkingskosten. Ook zorgt dit ervoor dat wij de verzendkosten, ongeacht de bestelhoeveelheid, voor eigen rekening kunnen nemen. Deze duurzame manier van leveren kan een iets langere levertijd met zich mee brengen dan je wellicht gewend bent.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 7-14 werkdagen.

De huidige coronacrisis heeft helaas ook invloed op deze levertijd, waardoor jouw bestelling wat vertraging kan opleveren. Wij hopen op je begrip! Heb je na 18 werkdagen nog steeds niets ontvangen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen. Wij kijken graag met je mee!

* Controleer altijd of het verzendadres klopt. Bij incorrecte informatie zijn wij genoodzaakt je te benaderen en kan jouw bestelling derhalve vertraging opleveren. 

Bestelling niet Compleet?

Wij werken wereldwijd met verschillende leveranciers samen. Het kan daarom voorkomen dat producten vanuit verschillende leveranciers worden verzonden en je jouw producten afzonderlijk van elkaar ontvangt.

GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS* bij je thuis afgeleverd. 

* Met uitzondering van GRATIS artikelen

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling heeft geplaatst kun je na een paar dagen jouw pakket eenvoudig volgen. 

Klik hier om je bestelling te volgen >>

Vragen over je bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling? De kans is heel groot dat u niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of je vraag hier tussen staat.