Over Truffalo

Gezondheid, gemak, comfort, een fijn huis en een zelfverzekerd gevoel over je uiterlijk; als je over de juiste producten bezit om jezelf in deze luxes te voorzien, kan je zomaar een stuk meer van het leven gaan genieten! Maar waar vind je de juiste tools om het jezelf op al deze gebieden leuker, makkelijker en luxer te maken?

Dat is de vraag die we onszelf stelden voordat Truffalo bestond. Er zijn grote webshops die talloze producten verkopen, maar dat zijn vaak zó veel producten, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat als er een online shop zou bestaan die alleen een specifieke selectie verkoopt van de producten die je daadwerkelijk verder helpen?

Zo ontstond Truffalo.

 

Tijd is kostbaar

Natuurlijk halen we allemaal het liefst de juiste tools in huis. Wat dacht je van slimme producten waardoor schoonmaken een stuk sneller gaat, waardoor thuis sporten eindelijk écht leuk wordt of waarmee we gemakkelijker een gezonde maaltijd bereiden? Ideaal! Maar tegelijkertijd besteed je je vrije tijd liever aan vrienden en familie, dan aan het afstruinen van stad en land om al die slimme gadgets te verzamelen. En dat begrijpen wij maar al te goed. Klantgericht is daarom ook een van onze vier kernwaarden.

 

De toekomst van winkelen

Als innovatief, jong, divers en gedreven team zoeken we elke dag opnieuw naar producten met inhoud. Producten die een verschil maken. Geniet van een ruim assortiment aan tijdbesparende accessoires die jouw leven luxer, leuker en comfortabeler maken. En dat allemaal op één plek, zonder dat je winkel na winkel langs moet gaan voor dat ene handige product. 

  

Goed, beter of best?

Talloze webwinkels claimen ‘de beste’ te zijn. Maar wat heb jij daar eigenlijk aan? Truffalo claimt maar één ding; dat onze werknemers elke dag op kantoor verschijnen met de energie en enthousiasme om het beter te doen dan de dag ervoor. Zo kunnen we jou als klant elke dag opnieuw nóg beter helpen, nóg slimmere producten aanbieden en jouw leven op die manier nóg comfortabeler te maken. Als we het zo zeggen.. dan zijn we misschien toch wel ‘de beste’ ;-).

  

Plezier zit in ons bloed

Bij Truffalo werkt een divers team met een passie voor slimme producten. Want zeg nu zelf, hoe leuk is het om elke dag opnieuw op zoek te mogen gaan naar gadgets die een positief verschil maken? Elke dag opnieuw zoeken we, testen we én nemen we de gadgets die door de test komen op in ons assortiment. We hopen dan ook dat jij als onze klant minstens net zoveel plezier beleeft aan onze producten, als wij hebben aan het beschikbaar stellen ervan!
 
Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan moeiteloos contact met ons op. Ons team staat 7 dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier de producten van ons huidige assortiment!

www.truffalo.nl
info@truffalo.nl
Whatsapp: +31620183717

Het Ensemble, Hoofddorp
Nijverheidsstraat 11, 2132 AZ
KVK: 77957695
BTW-id: NL003265503B70